Αρχική

Δυναμική επανέναρξη τμημάτων (δείτε το σχετικό βίντεο)

Δυναμική επανέναρξη ακαδημαϊκών τμημάτων για την ομάδα μας. Τα παιδιά μας, ανταποκρίθηκαν στην έναρξη των προπονήσεων. Το πάθος για το μπάσκετ, ήταν σχηματισμένο στα πρόσωπα τους. Η νέα γενιά έδωσε το παρόν της. Μετά από μία πολύμηνη απουσία λόγω καραντίνας. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός ξεκινά. Επιτέλους γυμναζόμαστε, δεν ξεχνάμε αυτά που έχουμε μάθει στο παρελθόν από τους προπονητές μας, φίλοι και φίλες, γονείς συγχαρητήρια στα παιδιά σας που έδειξαν πραγματική δυναμική διάθεση.

 

Φίλοι και φίλες, αθλητές και αθλήτριες, έφτασε η ώρα να γυρίσουμε στο παρκέ. Η πανδημία μας στέρησε πολλά. Κρύψαμε το χαμόγελό μας, την μαχητικότητα μας, το πάθος μας για τον αγώνα, πίσω από μία ιατρική μάσκα. Αλλά μην σκεφτόμαστε θλιβερές καταστάσεις που μόνο κακό κάνουν στην ψυχολογία μας. Ξεκινάμε της προπονήσεις μας. Είμαστε εδώ για να σας υποδεχτούμε στο γήπεδό μας. Πάμε να θέσουμε νέους στόχους, με το προπονητικό team, πανέτοιμο να σας λύσει τις απορίες σας, να σας διδάξει τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης. Είμαστε ο Αστέρας Πλαγιαρίου! Είμαστε νικητές στο γήπεδο! Ελάτε να βάλουμε τους δικούς μας πόντους! Όλοι μαζί.. γιατί μαζί είμαστε Οικογένεια!

 

· Εμείς είμαστε εδώ για εσάς ·

Λευτέρης Μουρατίδης

Το Basket στη ζωή μου, θα έλεγα πως είναι όλη μου η ζωή! Για να κερδίσεις, πρέπει να αγωνιστείς. Για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, πρέπει να προπονηθείς εντατικά! 

Γιώργος Μοσχούλας

Για να φτάσεις το καλάθι, πρέπει να γυμναστείς. Για να πετύχεις πολλούς πόντους, πρέπει να προπονηθείς. Είσαι έτοιμος; Έλα μαζί μας.

Μάκης Παπαδόπουλος

Πάντα μέσα στο γήπεδο, το μυαλό σου να είναι πως θα κερδίσεις τον αντίπαλο. Είσαι έτοιμος για να αγωνιστείς; Πιστεύεις ότι θα πετύχεις τον στόχο σου; Γίνε Αστέρας..Μπορείς!

Αφήστε μια απάντηση