Πρώτη νίκη για το γυναικείο του Αστέρα μας !!!!

16 Οκτωβρίου, 2015
Πρώτη νίκη εχθές για το γυναικείο του Αστέρα απέναντι στο Ζέφυρο μετά από τα 2 πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα που η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στο τέλος από Ν.Βότση και Μεντ.Τα κορίτσια της Μαρίας Βαχαροπούλου μπήκαν με πολύ πάθος και δύναμη στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό πήραν το προβάδισμα το οποίο κράτησαν και διεύρυναν στους 10 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.Το 2ο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Αστέρα, όπου οι αθλήτριες μας παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ έφτασαν τη διαφορά στους 20 πόντους όπου και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Να ευχηθούμε περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στις αθλήτριες  Κιλιγκαρίδου από το Ζέφυρο και Τερεζή Νικολέτα από την ομάδα μας όπου αποχώρησαν λόγω τραυματισμού από τον αγώνα.
Δεκάλεπτα: 20-15, 32-22, 48-33, 63-45
Διαιτητές: Μαρκούσης-Αθανασιάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ (Βαχαραχόπουλου): Βαρέλα Εφ., Τσαλοπούλου 15(1), Ανταβαλή 10, Μισόπαππα 4, Τερεζή Χ. 7, Κάνουλα 25, Τσακιτζή 2, Κουλέτα, Τερεζή Ν., Σιδέρη , Βαρέλα Ε.

ΖΕΦΥΡΟΣ (Αλεξανδρίδης): Γεωργούλα 4, Μπάλκογλου 3, Ευθυμίου 2, Κιλιγκαρίδου 8(1), Τότσικα, Αθιάνα 17, Αλασχάρ Τ. 2, Σαμαρά, Γραβάνη 3, Βέκιου, Ζιβόνη 6, Παπαδοπούλου.