Καλοκαιρινή Μεταγραφή για τον Αστέρα Πλαγιαρίου

10 Ιουλίου, 2021
Πριν από 4 χρόνια ο Σύνδεσμος Προπονητών Βορείου Ελλάδος προσκάλεσε την ομάδα μας σε μια συγκέντρωση για να μιλήσουμε ως Πρότυπη Ακαδημία της πόλης μας.
Μαζί με εμάς ήταν άλλοι δύο Σύλλογοι και αναλύσαμε πως θα πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες για την καλύτερη παραγωγή καλαθοσφαιριστών – ταλέντων.
Ο εκφραστής τις μιας εκ των 2 άλλων Ακαδημιών ήταν ο Tasos Manolopoulos
Μετά την λύση συνεργασίας με τον προηγούμενο σύλλογο του, η ομάδα μας φρόντισε να κάνει την σημαντικότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού και να τον προσθέσει δίπλα στους δύο Υπεύθυνους Προπονητές που έχει στο ενεργητικό της όλα τα χρόνια, τον Γιώργος Μοσχούλας και τον Lefteris Moule
Ο στόχος και η σκέψη και των τριών η ΚΟΡΥΦΗ.
Ο Tasos Manolopoulos αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ακαδημίας και προπονητής Κ20, Προ παιδικού και συνεργάτης του Coach Γιώργος Μοσχούλας στο Παιδικό.

Λίγα λόγια για τον Tasos Manolopoulos :
Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση
Προπονητής με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες από τα αναπτυξιακά τμήματα μέχρι και την Α1
4 χρόνια στην ΑΚ Αστέρια.
1 χρόνο στον ΑΣ Ασβεστοχώρι.
4 χρόνια στον ΠΑΟΚ ( Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΘ , 3η Πανελλήνια θέση Εφήβων , Ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΘ , Βοηθός στην Α1 του Bane Prelevic και του Σούλη Μαρκόπουλου , 1ος προπονητής της Ανδρικής ομάδας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Fiba Cup ).
3 χρόνια στην Σχολική ομάδα, στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (Πρωταθλητής Ελλάδας ).
14 χρόνια στον ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης ( 6 ανόδους από το Γ τοπικό έως την Γ Εθνική με την Ανδρική ομάδα , Χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ ).
Διοργανωτής δεκάδων Camp και τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πρώην διαιτητής Γ’ Εθνικής Καλαθοσφαίρισης.
Υπεύθυνος στην Ελλάδα της εταιρείας PRO FUTURE SPORTS που στέλνει παιδιά με υποτροφία στην Αμερική για σπουδές σε κολλέγια.
Αυτός είναι ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημίας του Αστέρα Πλαγιαρίου .
Καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Αστέρα μας!